Rondvlucht reserveren? Hier Rondvlucht reserveren!

Reserveringen voor een vliegdatum en tijd kunt u uitsluitend doen door onderstaande formulier in te vullen. U krijgt dan binnen 72 uur per mail de beschikbaarheid van de door u aangegeven vliegtijd een vluchtbevestiging.

Waarom via mail en niet telefonisch?

 •      Om misverstanden in de boeking te voorkomen
 •      Snellere afwikkeling

Wij vliegen niet elke dag vanaf vliegveld Hilversum. De voorlopige vliegdata voor 2021 zijn op dit moment:

 • Zaterdag 21 Augustus 2021 om 11:00 uur
 • Zaterdag 21 Augustus 2021 om 13:00 uur
 • Zaterdag 21 Augustus 2021 om 15:00 uur
 • Zaterdag 21 Augustus 2021 om 16:00 uur
 • Zaterdag 21 Augustus 2021 om 17:00 uur
 • U kunt de ticket ook gebruiken voor een vlucht vanaf onze thuisbasis op Teuge (bij Apeldoorn). Wij vliegen daar het gehele jaar door van dinsdag t/m zondag.

Reserveringsformulier

ALLE passagiersgewichten moeten ingevuld zijn anders wordt de aanvraag niet in behandeling genomen. U krijgt dan binnen 48 uur per mail de vluchtbevestiging of in het geval dat uw voorkeurstijd al bezet is de beschikbaarheid. Let goed op de geldigheid van de ticket en vergeet de ticket niet mee te nemen als u wilt gaan vliegen!

LET OP: Op al onze vluchten geldt een brandstoftoeslag van € 5,50 incl. BTW per vlucht.

LET OP: Ook wij merken de gevolgen van het COVID-19 Coronavirus. U kunt HIER meer informatie terugvinden over hoe wij hiermee omgaan.

Conform ons sector protocol zijn wij verplicht om alle passagiers een gezondheidsverklaring in te laten vullen en te tekenen. U kunt de verklaring hieronder terugvinden en dan uitprinten en ingevuld meenemen als u komt vliegen.

GEZONDHEIDSVERKLARING

Vanwege COVID-19 coronavirus hebben wij een aantal maatregelen die wij conform ons sector protocol moeten hanteren, te weten:

 1. Het dragen van een niet-medisch mondkapje bij een bezoek aan ons bedrijf is verplicht. Deze beschermingsmiddelen dient u zelf mee te nemen.
 2. Uitsluitend personen die daadwerkelijk deelnemen aan de vlucht zijn welkom. U kunt maximaal drie (3) toeschouwers meenemen, mits u 1,5 m afstand bewaard.
 3. Bij aankomst bij onze hangar kunt u voor de ingang plaatsnemen. Wij halen u op als u aan de beurt bent.
 4. U kunt helaas geen gebruik mag maken van onze sanitaire voorzieningen.
 5. Voorafgaand aan uw bezoek dienen alle passagiers de gezondheidsverklaring (zie hierboven) na te lopen uitgeprint en ingevuld mee te nemen en wij voeren een check gesprek met u.  
 6. Wij zijn helaas genoodzaakt een Corona toeslag van € 5,00 incl. BTW te berekenen in verband met het volledig ontsmetten van het vliegtuig voorafgaand en na afloop van de vlucht.

Klik hier voor de algemene voorwaarden en voor de aanvullende vervoersvoorwaarden.

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen? Wij zijn van dinsdag t/m zaterdag van 09:00 - 17:30 uur zijn wij per mail en telefonisch bereikbaar. LET OP: Op maandagen en dinsdagen zijn wij gesloten tenzij het een feestdag is.

Wij heten u graag welkom bij ons vliegbedrijf!