Rondvlucht boven Hilversum

Wanneer u een plaatst in Nederland wilt bezoeken die zeker de moeite waard is moet u zeker naar Hilversum gaan, een plaats in de provincie Noord Holland. Vanwege de vele tuinen duidt de gemeente zichzelf vaak aan als een tuinstad of villastad. De plaats heeft bijna alles om er zeker van te zijn dat u tijdens het bezoek niets te kort zal komen.

Boek hier een rondvlucht boven Hilversum

Bezienswaardigheden
Of u nu de cultuur wilt opsnuiven of van de natuur wilt genieten het is er allemaal mogelijk. Omdat de plaats nooit stadsrechten heeft ontvangen wordt het nog altijd als een dorp bestempeld. Het is een gemeente met veel groen en omgeven door prachtige natuurgebieden. De plaats wordt omringd door het Laarder Wasmeer wat nu bekend staat als de Loosdrechtse en Ankeveense plassen, de Bussemerheide, Westerheide en Zuiderheide. Ook de rivieren de Vecht en de Eem zijn zeker een bezoek waard vanwege de prachtige ligging.

Cultuur
Kunst en musea is een belangrijk gegeven in de plaats. De architectuur is een van de belangrijkste uithangborden. De ontwerpen van Willem Dudok zijn zeer bekend. Het bekendste museum van hem is het Raadhuis. Het is gelegen aan de rand van het centrum. Ook bekend zijn het Pompgemaal en het park Laapersveld wat is aangelegd voor de waterhuishouding. Zo zijn er zeer veel culturele aangelegenheden die een bezoek waard zijn.

Gezelligheid
De plaats heeft ook bijzonder goede uitgaansgelegenheden. De terrasjes zijn, als het goed weer is, gezellig vol. Al met al, de plaats is zeker een bezoek waard omdat er voor iedereen wat te doen is. U hoeft zicht geen moment te vervelen.

Er zijn verschillende mogelijkheden om een rondvlucht boven Hilversum te vliegen.

Boek hier een rondvlucht boven Hilversum