Rondvlucht boven Soest

Bij RondvluchtHilversum.nl bent u aan het juiste adres voor een rondvlucht boven Soest met een Cessna 172 vliegtuig. Het is een plaats in de gemeente Utrecht en telt ongeveer 45.000 inwoners. De plaats heeft een oppervlakte van ongeveer 45 vierkante kilometer. Het is een plaats die aantrekkelijk is voor toeristen. De stad heeft een partnerschap met Soest in Westfalen, Duitsland.

Boek hier een rondvlucht boven Soest

Bezienswaardigheden
De plaats is aantrekkelijk voor toeristen omdat niet alleen de omgeving mooi is maar ook de sfeer, bezienswaardigheden en monumenten zijn er de moeite waard. Soest is rijk aan bossen, weilanden, heide en duinen. Het wordt grotendeels gebruikt door het Nederlandse leger als oefenterrein. Wat u zeker een bezoek moet brengen is de dikste mammoetboom van de provincie Utrecht. Ook de oude kerk, Pauluskerk 1853, fraai gelegen in de kerkenbuurt is een bezoek zeker waard. Zijn huidige uiterlijk heeft hij in de 15e eeuw gekregen.

De Soester Duinen is het grootste stuifduingebied van Utrechtse Heuvelrug. P Beekman heeft de Hervormde Emmakerk ontworpen in een expressionistische stijl. Ook is er een nationale rusthuis voor oude paarden. Er kunnen 100 paarden genieten van hun oude dag.

Monumenten
Ook aan monumenten is er geen gebrek. Er zijn in de gemeente verschillende rijksmonumenten, enkele oorlogsmonumenten en ongeveer 200 gemeentelijke monumenten. Afhankelijk waarvoor u interesse heeft kunt u een keuze maken voor het bezoeken van verschillende monumenten.

Dorpsgezichten
De plaats kent ook verschillende beschermende dorpsgezichten. Denk hierbij aan de Soesterbrink, Landgoed Pijnenburg, De Soester Eng is een langgerekte zandheuvel, De grote Melm (is een los en laadplek aan de rivier). Zo zijn er meerdere dorpsgezichten die zeker een bezoek waard zijn.

Uitgaansleven
Wanneer u gezellig een terrasje wilt bezoeken behoort dat zeker tot de mogelijkheden. De binnenstad is rijkelijk voorzien van barretjes, restaurants en terrasjes. 

Er zijn verschillende mogelijkheden om een rondvlucht boven Soest te vliegen.

Boek hier een rondvlucht boven Soest