Rondvlucht boven Naarden

Bij RondvluchtHilversum.nl bent u aan het juiste adres voor een rondvlucht boven Naarden met een Cessna 172 vliegtuig. Naarden, gesticht in het jaar 1300 is een stad, gelegen in het Gooi met een inwonersaantal van ruim 17.000 inwoners. En hoewel het nabijgelegen Naarderbos met het bijbehorende recreatiegebied, golfbaan en jachthaven de nodige bezoekers trekt, is de voornaamste reden voor een bezoek aan de stad toch de vesting. 

Boek hier een rondvlucht boven Naarden

Het oude gedeelte van Naarden is namelijk een vestingstad. De stervormige vesting, ooit een onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie is een van de mooist bewaarde exemplaren in Europa. De uit de 17e eeuw stammende vesting heeft zes bastions, een dubbele omwalling en een dubbele grachtengordel. Het is bijna geheel vrij toegankelijk voor bezoekers

De vesting is gewoon bewoond. Het is dus een levende stadje waar het verleden en heden samenkomen. Behalve de nodige eet- en drinkgelegenheden kan de bezoeker ook genieten van het Nederlands Vestingmuseum of de Gotische basiliek, de Sint-Vituskerk, die stamt uit de 14e en 15e eeuw. Ook het middeleeuwse Spaanse huis en het fraaie Stadhuis uit 1601 zijn het bekijken meer dan waard.
Ook een gewone wandeling door de oude straten laat de bezoeker even teruggaan in de tijd. De sfeer is uniek voor Nederland, zeker ook omdat de stadsmuur nooit ver weg is. Het heden komt weer terug in één van de zes galerieën die de stad rijk is en waar de kunstliefhebber zijn hart kan ophalen.

Er zijn verschillende mogelijkheden om een rondvlucht boven Naarden te vliegen.

Boek hier een rondvlucht boven Naarden