Vlieglessen vliegveld Hilversum

undefinedZelf een vliegtuig besturen tijdens een vliegles? Hier kunt u een vliegles boeken en zelf een vliegtuig besturen? Wij vliegen gedurende het seizoen een aantal dagen van Juni t/m Augustus vanaf onze locatie Hilversum. De ticket is buiten deze periode ook gewoon in te leveren voor een vlucht vanaf onze thuisbasis Teuge (bij Apeldoorn).

Wie droomt er niet van om zelf een vliegtuig te besturen? Dit is uw kans, boek nu een vliegles voor uzelf, een vriend, vriendin, collega of een familielid. Er wordt gevlogen met een Cessna 172. Dit vliegtuig heeft de vleugels aan de bovenzijde zodat u en uw passagiers volop kunnen genieten van het panorama die onder u voorbij schuift. En natuurlijk mag u foto’s maken en filmopnamen zodat u de vlucht later nog vele malen kunt bewonderen. 

Boek hier meteen uw ticket voor een vliegles!

U krijgt 10 minuten theorie over het vliegen en de werking van een vliegtuig. Hierna gaat u respectievelijk 20, 40 of 60 minuten zelf vliegen waarbij onze piloot de start en de landing uitvoert. Daartussen kun u zelf voelen hoe het is om een vliegtuig te besturen, net als een eerste autorijles. Bij deze vlieglessen vanaf vliegveld Hilversum zitten het luchtdoopcertificaat en het boekje ‘hoe vliegt een vliegtuig’ bij de prijs inbegrepen.

Er wordt gevlogen met 4-persoons vliegtuigen. De prijzen zijn inclusief inzittendenverzekeringen en luchthavenbelasting. U kunt met een of meerdere vliegtuigen tegelijk het luchtruim kiezen, geen opdracht is onmogelijk voor ons. De vlieglessen zijn ook als cadeauticket te verkrijgen.

Boek hier meteen uw ticket voor een vliegles!

Mogelijkheden vliegles vanaf vliegveld Hilversum:

Er zijn verschillende mogelijkheden om een vliegles vanaf vliegveld Hilversum te maken.

Er kunnen maximaal 3 personen mee tijdens de vlucht. Let op dat het totaalgewicht niet meer dan 225 kg mag zijn.

Boek hier meteen uw ticket voor een vliegles!

Boek vandaag nog een vliegles bij RondvluchtHilversum.nl en kom vliegen bij het leukste vliegbedrijf van Nederland.