Rondvlucht boven Zeist

Bij RondvluchtHilversum.nl bent u aan het juiste adres voor een rondvlucht boven Zeist met een Cessna 172 vliegtuig. Wat maakt deze plaats zo bijzonder? Vanuit de lucht gezien maakt deze mooie plaats zeker een groene indruk. Het gaat daarbij om veel schakeringen groen. Enerzijds het groen van de bossen aan het einde van de Utrechtse Heuvelrug. Anderzijds het groen van de weilanden in het Kromme Rijngebied. Deze overgang van gebieden vormt een aantrekkelijk geheel. Natuurlijk is er meer.

Boek hier een rondvlucht boven Zeist

De assen waarlangs van dit dorp
De kern beschikt over een historische winkelstraat: De Slotlaan. In voorbije tijden waren de leden van het Koningshuis veel geziene gasten in het centrum.. Nog steeds zijn de lijnen waarlangs dit dorp is ontstaan goed herkenbaar. De as van Het Slot richting Soest is historisch. Loodrecht daarop loopt de as van Utrecht naar Arnhem, met de Utrechtseweg en Dorpsstraten.
Deze route was in het verleden de autoweg naar Arnhem, een route die reeds lang is verlegd naar rijksweg A12.

Bebouwing
Deze plaats kent een grote afwisseling in bebouwing. Zo is er de zogenoemde L-flat in Vollenhove. Ooit het grootste flatgebouw van Europa. Maar er zijn ook zeer ruime villawijken die bijna landelijke bekendheid hebben, zoals het Lyceumkwartier en Bosch en Duin.

Een verzameling kernen
Naast de kern is er nog een aantal buurtschappen die ook bij Zeist horen en samen deze plaats met ongeveer 60.000 inwoners vormen. Het gaat om Den Dolder, Austerlitz, Bosch en Duin, Huis Ter Heide, Sterrenberg en Beukbergen.

Er zijn verschillende mogelijkheden om een rondvlucht boven Zeist te vliegen.

Boek hier een rondvlucht boven Zeist