Rondvlucht boven Laren

De plaats is gelegen in de Nederlandse Provincie Noord Holland. Men telt er ongeveer 11.000 inwoners op een oppervlakte van ongeveer 12 vierkante kilometer. Samen met de plaats Blaricum is het een van de rijkste gemeenten van Nederland. Laren is gelegen tussen de gemeenten Blaricum en Hilversum. Met de auto is de plaats goed bereikbaar via de A27 en A1.

Boek hier een rondvlucht boven Laren

Natuurgebieden
Er zijn twee prachtige natuurgebieden namelijk de Westerheide en de Zuiderheide. De Westerheide is een mooi heidegebied op een oppervlakte van 344 ha. Het grenst aan de Bussumerheide en de A1. Het terrein is sterk glooiend en heeft een maximaal hoogte verschil van 27 meter. Het is een oud natuurgebied dat rond de ijstijd is ontstaan. De Zuiderheide strekt zich uit van het Sint Janskerkhof tot de Eemvallei. De aanwezige grafheuvels strekken zich uit over de Zuiderheide en de Westerheide. Door deze prachtige natuurlijke gebieden is het natuurlijk goed wandelen en te fietsen. 

Bezienswaardigheden
In het dorp staat de Sint-Jansbasiliek een oud broeder- en zusterklooster wat u zeker moet gaan bewonderen. Ook staat er de aller dikste mammoetboom van Nederland. Ook staan er in het dorp de beelden De schaapsherder en het monument De Zwanen. Op 24 juni wordt er de jaarlijkse Sint-Jansprocessie gehouden. Dat is zeker uniek want het de processie die ten noorden van de grote rivieren wordt gehouden. In de eerste week van juni is er de grootste kermis van het Gooi en er is ook een jaarlijkse carnavalsoptocht. De weekmarkt is ook een bezoek waard. De gezellige sfeer en de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de mensen die er wonen is geweldig. Daarnaast kunt u een bezoek brengen aan het Singer Museum en het Geologische Museum Holland. Er is dus voldoende te doen waardoor een bezoek aan de plaats zeker een bezoek waard is. 

Er zijn verschillende mogelijkheden om een rondvlucht boven Laren te vliegen.

Boek hier een rondvlucht boven Laren