Rondvlucht boven Utrecht

Bij RondvluchtHilversum.nl bent u aan het juiste adres voor een rondvlucht boven Utrecht met een Cessna 172 vliegtuig. Utrecht is de hoofdstad van de gelijknamige provincie. Het is een redelijk grote stad, want ze mag zich, als het gaat om het inwonertal, de vierde stad van Nederland noemen. Het aantal inwoners schommelt rond de 335.000. Verder is het een zeer centraal gelegen stad, omringd door knooppunten van wegen, spoorwegen en waterwegen. 

Boek hier een rondvlucht boven Utrecht

Stadsrechten
Utrecht is een stad met een lange bestaansgeschiedenis en dit is ook te zien wanneer je een bezoek brengt aan de historische binnenstad. Daarnaast was zij een van de eerste steden in Nederland die de beschikking kreeg over stadsrechten. Bovendien was de stad in het jaar 1808 nog een tijdje de hoofdstad van het toenmalige Nederland. 

Natuur
Ook al is deze hoofdstad van de provincie een rasechte stad, er is daarnaast zeker ook natuurschoon te vinden. Denk hierbij aan de diverse parken die de stad rijk is. Na een dagje winkelen is het heerlijk om tot rust te komen in een van deze parken. Het Julianapark is het oudste park van de stad en er zijn hier dan ook een heel aantal mooie oude bomen te vinden. Verder zijn er een aantal bijzondere tuinen te vinden in de stad. Zo kun je bijvoorbeeld in de Oude Hortus genieten van allerlei prachtige bloemen en planten. 

Cultuur
Cultuur is onlosmakelijk met deze stad verbonden. Aan een dag heb je niet genoeg wanneer je alle musea zou willen bezoeken. Het Spoorwegmuseum is een erg leuk museum voor kinderen, net als het museum over Nijntje. Al is dit meer geschikt voor echt kleine kinderen. In Sonnenborgh komen de sterren heel dichtbij. Dit museum over sterrenkunde is interessant voor oudere kinderen en uiteraard ook voor volwassenen.

Er zijn verschillende mogelijkheden om een rondvlucht boven Utrecht te vliegen.

Boek hier een rondvlucht boven Utrecht